تحولات لبنان و فلسطین

رئیس دیوان عدالت اداری گفت: درحالی که مسئولان آمریکایی صراحتاً بر ایجاد و حمایت از فتنه ۸۸ تأکید دارند، عجیب است که عده‌ای هنوز در داخل کشور سنگ فتنه‌گران را به سینه می‌زنند.

علی‌رغم اعتراف آمریکا عده‌ای هنوز در داخل کشور سنگ فتنه‌گران را به سینه می‌زنند

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دیوان عدالت اداری، حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری در جلسه هیأت عمومی دیوان اظهار داشت: اخیراً یکی از مسئولان عالی رتبه سیاسی آمریکا تصریح کرده است که ما در جریان اتفاقات سال 1388 کوتاه آمدیم و باید بیش از این از مخالفین نظام حمایت و دفاع می کردیم!
وی افزود: با این اظهارات دلسوزی ما برای کسانی است که برای به دست آوردن پست و مقام، جامعه را گمراه و با بیان حرف‌هایی که مورد پسند غرب و آمریکاست، در جامعه و امت اسلامی ایجاد اختلاف می‌کنند.
رئیس دیوان عدالت اداری با بیان اینکه این‌ها به تعبیر قرآن دین خود را به دنیا می‌فروشند، اضافه کرد: دشمن همواره برای ریشه کن کردن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حال فتنه‌گری است و اگر ما هوشیار نباشیم و تأمل نکنیم، گرفتار این فتنه‌ها خواهیم شد.
منتظری گفت: برای مقابله با این فتنه‌ها مسیر صلاح و درست این است که جامعه به خصلت سداد یعنی درستکاری، راستگویی، تعقل و استقامت در امور آراسته شود.
وی با اشاره به اینکه اگر جامعه‌ای مبنای فکری و اساس کارش معارف الهی باشد دچار انحطاط نخواهد شد، خاطرنشان کرد: متأسفانه گاهی عده‌ای در داخل دل به معارف و ارزش‌های غربی می‌دهند و از معارف دینی فاصله می‌گیرند، بی شک نتیجه چنین روندی اضمحلال و انحطاط در جامعه است.
رئیس دیوان عدالت اداری افزود: آسیب شناسی ما در جوامع اسلامی و غربی حاکی از آن است که جامعه‌ای که از معنویات و از روحیات و خصلت‌های انسانی والهی به دور باشد، جامعه رو به کمال نخواهد بود، ولو اینکه در ظاهر پیشرفت داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین منتظری ادامه داد: با توجه به اخبار و رویدادهایی مبنی بر آمار بالای آزار و اذیت جنسی در کشورهای اروپایی و ناتوانی آن‌ها در حل مساله مهاجران جنگی و اظهار عجزشان در این ارتباط، همه ناشی از فاصله گرفتن از معنویت و دین است.  
وی در ادامه با اشاره به فرمایش گرانقدر رسول گرامی اسلام(ص) به عنوان راه حلی برای حل مسائل فردی و اجتماعی اظهار داشت: پیامبر گرامی اسلام(ص) می‌فرمایند، «از خداوند متعال درستکاری، راستگویی، تعقل و استقامت در امور (سداد) را طلب کنید و پس از اینکه این خصلت ارزشمند را در شما به وجود آورد، سداد عمل را به صورت ویژه از او بخواهید».
وی تاکید کرد: بی شک هر جامعه‌ای که دارای این خصلت شود، راه نجات را پیدا خواهد کرد.

 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.